Bli med og gjør en forskjell

Elever over hele Norge bidrar til at Plan kan gi andre barn i verden en bedre fremtid. Samtidig kan de lære om hvordan barn i andre steder av verden har det, barns rettigheter og likestilling. Innsamlingsaksjoner er også med på å skape samhold blant elevene og engasjement på skolen.

Slik fungerer skoleinnsamlinger

Innsamling

Klassen eller skolen oppretter en digital bøsse hvor man enkelt gir bidrag. Dere kan motta plakater og materiell til aksjonen. Plan sender dere informasjon om hva pengene går til og dere får også tips til hvordan dere samler inn penger.

Få tips

Undervisningsopplegg

Skolen får tilgang til fleksible undervisningsopplegg med filmer, oppgaver og aktiviteter. Undervisningsoppleggene har ulike temaer og kan brukes i mange fag.

Se undervisningsopplegg

{{ current_team_number }}

skoler er engasjert.

Registrer skolen din

{{ current_participant_number }}

klasser er påmeldt.

Finn skolen din

{{ collected_gift_amount_formatted }}

er samlet inn.

Donér nå

Resultatliste over skoler og klasser

{{ team.public_name | initial | default:A }}
{{team.name }}
Teamside
{{team.public_name }}
{{team.total_collected_gift_amount_formatted}} innsamlet
Doner

Dette går pengene til

Pengene kommer frem

Når du støtter Plan International Norge kan du være trygg på at pengene kommer fram. 82 prosent av inntektene gikk til formålet i regnskapsåret 2020. Av dette gikk 73 prosent til formålsaktiviteter utenfor Norge og 9 prosent til formålsaktiviteter i Norge. 12 prosent gikk til inntektsgenererende arbeid. 6 prosent gikk til administrasjon i Norge.