Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å fungere som forventet (f.eks. opprettholde tilkoblingen din).

Slik kommer du i gang

Vi setter stor pris på alle som ønsker å samle inn penger på vegne av oss, og vi ønsker at du skal lykkes med innsamlingen din. Derfor har vi samlet noen tips til hvordan du går fram. Det skal være gøy og enkelt å starte en innsamling, og alle kan være med - privatpersoner, skoler, bedrifter, barnehager, lag, foreninger og vennegjenger.

1. Opprett innsamling

Gi innsamlingen din et navn, sett et innsamlingsmål og lag en beskrivelse. Her kan du forme innsamlingen din slik du selv ønsker.

2. Start med dine nærmeste

Send dine nærmeste kontakter en personlig melding for å komme i gang. La familien og vennene dine vite hvorfor dette betyr noe for deg - det er det de bryr seg mest om

3. Del i sosiale medier

Det er alltid best å starte med å sende en melding til dine nærmeste kontakter, fordi de har størst sannsynlighet for å donere. Prøv å sende noen personlige meldinger til dine nærmeste venner for å komme i gang.

4. Oppdater og takk

Hold folk oppdaterte og del fremgangen når innsamlingen din når milepæler (30% av målet, 50% av målet, 75% av målet osv.). Også må du huske å takke alle som bidrar til innsamlingen din.

Det er gjort på 1 - 2 - 3!